Ordered today, delivered tomorrow!

Free shipping on all orders over €75,-

Your cart

Your cart is empty

Check out these collections.

Het wordt volle bak tijdens het Poederbaas Freeride Festival!

Het wordt volle bak tijdens het Poederbaas Freeride Festival!

NK freeride in Kappl

Mede door de toevoeging van het BK Freeride aan het bestaande Poederbaas Freeride Festival zijn de tickets voor de freeride wedstrijden uitverkocht. Nog niet eerder was er zoveel animo voor het NK- & BK Freeride. Goed nieuws natuurlijk want dat betekent dat er veel nieuw talent aanwezig zal zijn in Kappl! 

Off piste skien en snowboarden

De freeride wedstrijden

Freeride skien- en snowboarden in competitie verband is een sport waarbij de atleet een afdaling maakt in off piste terrein en deze wordt beoordeeld door een 4-koppig jurypanel. Deze jury beoordeeld de atleet op het gebied van lijnkeuze, vloeiendheid, techniek en tricks zoals sprongen in het terrein. De tijd per afdaling wordt niet gemeten maar logischerwijs krijg je wel meer punten als je in een rap tempo naar beneden komt. 

Freeride snowboard wedstrijd, NK Freeride

Wachtlijst

Mede doordat we dit jaar meer dan 100 aanmeldingen hebben voor de freeride wedstrijden hebben we gekozen om elke nieuwe inschrijving toe te voegen aan de wachtlijst. Dit houdt in dat indien er iemand zich afmeldt voor de freeride wedstrijd de eerstvolgende op de wachtlijst kan deelnemen. Elk jaar melden mensen zich (last-minute) af en dat zorgt ervoor dat de kans groot is dat je alsnog kan deelnemen. Buiten dat zullen we als organisatie onze uiterste best doen om zoveel mogelijk mensen te laten deelnemen aan de freeride wedstrijden. Mits dit veilig en verantwoord is. We hebben maar een x-aantal uur per dag waarbinnen iedereen een afdaling moet kunnen maken en die beoordeeld moet worden door de jury. 

De finish van het NK Freeride van vorig jaar

Hoe weet je of je mee mag doen of niet?

Iedereen die een 'wachtlijst' ticket heeft gekocht via onze website weet dat ze aangemeld zijn op de reserver lijst. Zodra er een plekje vrij komt zullen wij de eerstvolgende van deze lijst contacteren met het nieuws dat ze kunnen deelnemen. We adviseren iedereen dan ook om vooral naar het Freeride Festival te komen zelfs als je aangemeld staat voor de wachtlijst. Zoals eerder beschreven is de kans aannemelijk dat er mensen zich afmelden in de week zelf of zelfs de dag van tevoren. Mocht je overigens niet aanwezig zijn en ok niet deelnemen aan de freeride wedstrijden dan wordt het inschrijfgeld logischerwijs terug gestort. 

 

 

 

Previous post
Next post